ipukr.com

В столиці негайно ввели план «Перехоплення», повідомляє прес-служба МВС у Києві.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 146 ККУ «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини».

Попередньо встановлено, що на вулиці Мельникова невідомі особи в камуфляжній формі та балаклавах затягли чоловіка в мікроавтобус та з місця злочину зникли у невідомому напрямку.

Відео дня

Читайте такожБойовики "ЛНР" викрали керівництво луганських тюремниківНа розшук автомобілів було орієнтовано весь особовий склад ДАІ та наряди автопатрулів.

Вже через деякий час автомобілі, на яких вивезли викрадену людину, затримали у різних районах столиці. Потерпілого в машинах не було.

Наразі весь особовий склад столичної міліції орієнтовано на пошуки місця перебування зниклого громадянина, повідомили в МВС.

Водночас заступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко написав на своїй сторінці в Facebook, що сьогодні невідомі озброєні люди викрали з лікарні голову державного монополіста на ринку етилового спирту компанії «Укрспирт» Михайла Лабутіна і відвезли в невідомому напрямку.

Читайте такожУряд вирішив звільнити керівництво «Укрспирту» і Аграрного фонду«Сьогодні невідомі особи в камуфляжі викрали Лабутіна з лікарні і відвезли в невідомому напрямку. Наразі проводяться оперативно-пошукові заходи», - написав Хоменко.

За його словами, за фактом викрадення людини відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв УНІАН, ДФС підозрює Лабутіна в розтраті 172,5 млн грн і спробі ухилення від сплати податку на додану вартість у розмірі 28,2 млн грн. «Укрспирт», у свою чергу, заявляє, що підозри ДФС безпідставні, а держкомпанія веде прозору та ефективну діяльність.

За інформацією прес-служби «Укрспирту», раніше Лабутін перебував на лікуванні в Центрі кардіології та кардіохірургії в Києві (вулиця Мельникова, 24 - ред.)