Пожар / Фото : Википедия

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій в Києві, інформація про пожежу у металевих кіосках на території ринку по вул. Пестеля, 2, надійшла сьогодні, 20 листопада, о 00.08.

Після прибуття на місце виклику пожежники встановили, що вогонь поширився на площу 150 кв. м. Горіння супроводжувалося інтенсивним задимленням і тлінням конструктивних елементів каркаса торгових павільйонів, існувала загроза розповсюдження вогню на всю територію ринку.

Читайте такожМасштабну пожежу біля столичної кіностудії Довженка приборкали за 3 години (фото, відео)

Відео дня

О 00:58 пожежу було локалізовано, а о 1:31 - ліквідовано. На місці події працювали 35 людей особового складу та 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено близько 50 торгових кіосків.

Загиблих та травмованих немає, збиток встановлюється.

Експерти з дослідно-випробувальної лабораторії ГУ ДСНС у Києві розглядають кілька ймовірних причин виникнення пожежі, таких як коротке замикання електропроводів, необережне поводження з вогнем та підпал. Остаточну причину виникнення пожежі встановить слідство, сказано в повідомленні.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Києві горів кінотеатр "Жовтень".