автоматы / bagnet.org

Для проведення операції було залучено 180 міліціонерів, які одночасно провели 32 обшуки. Правоохоронцям вдалося вилучити майже 1 тис. одиниць гральної техніки, повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури міста Києва.

Читайте такожНа Київщині закрили більше 40 підпільних казино

Крім того, було виявлено дві серверні. За оперативною інформацією, їх роботою керував головний сервер, розташований у Москві.

Відео дня

Розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), триває.

Загалом, лише в жовтні поточного року органами столичної прокуратури спільно з міліцією вдалося припинити діяльність понад 60 закладів, які надавали незаконні послуги у сфері грального бізнесу. Вилучено 1,5 тис. одиниць гральної техніки, серед якої – гральні автомати, комп’ютери та інше обладнання.

Як повідомляв УНІАН, заборона грального бізнесу в Україні діє з 2009 року, але на практиці гральний бізнес працює «в тіні», і доступ населення до нього залишається. Водночас, держава практично втратила контроль за веденням цього бізнесу і надходження до держбюджету від його ведення.